1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ACE Testing

Discussion in 'irc.utassault.net - #utapug (PUG:AS)' started by MeetYourMaker, Mar 5, 2010.

  1. X-Bomb

    X-Bomb Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2001
    Messages:
    5,962
    Location:
    London
    if you bind something like

    middlemouse=say test

    does that work?


    we need to find out if its your hammerjump bind that doesnt work or your middlemouse button.

    could you also try and put your hammerjump bind on another button.
     
  2. Solar´

    Solar´ =]死か栄光[=

    Joined:
    Dec 5, 2003
    Messages:
    12,312
    Location:
    Belgium
    - Hammerjump bind to another button works,
    - Say test on middle mouse button works, (the fuck :lol:)

    DOESNT WORK: (binded to middle mouse)

    Aliases[26]=(Command="SwitchWeapon 1 | Button bFire | Fire | OnRelease Jump",Alias=zoink)
    Aliases[27]=(Command="onrelease jump",Alias=HJ2)
    Aliases[28]=(Command="GetWeapon ImpactHammer|Fire|Toggle bFire|Jump",Alias=Ijump)

    Also I tested these in a clean user.ini ... :/

    Maybe good to know: I've got Logitecht mx518 gaming mouse with Setpoint enabled (everything goes throught there) with Setpoint UberOptions Never had any problems with it, only since this week.

    Another interesting fact, when I join the server the bind works, for 10 secs on middlemouse, after ACE sais LOADED it stops working.
     
    Last edited: Jun 20, 2010
  3. Solar´

    Solar´ =]死か栄光[=

    Joined:
    Dec 5, 2003
    Messages:
    12,312
    Location:
    Belgium
    Problem found! => Setpoint, when this proces is ended I have no more problems with the hammerbind.

    Problem Solution => Bind a key to you middlemouse button and bind that one correct in Ini, it's kind off a loop, but it doest the trick! (thx to BN!)
     
    Last edited: Jun 20, 2010
  4. MeetYourMaker

    MeetYourMaker Administrator

    Joined:
    Jun 8, 2001
    Messages:
    3,969
    Location:
    London
    I have asked and now have answers for some of your questions :D


    Solar, seems that ACE dislikes the way that program is interacting with your OS to alter the mouse settings forcefully. So yes that is the cause.

    Raft, find me on IRC for your issue, apparently its not that straight forward.

    Diplomat, you need a native version of UT for mac, the cider one wont work properly and most likely wont ever be supported by ACE.
     
  5. AnthraX

    AnthraX New Member

    Joined:
    Jul 17, 2003
    Messages:
    83
    Location:
    Ghent, Belgium
    @Diplomat, I can't really figure out wether you're using an emulator to play the game or the native MacOS X client. MyM showed me a part of the serverlog and both CSHP and NPLoader showed you as a windows client (with Direct3D running even). If you're using an emulator/virtual machine: could you tell me which one it is? If you're using the native Mac OS X client: could you tell me how on earth I can install that thing?

    ** EDIT **
    I just googled Mac OS X cider and it seems to be that transgaming wrapper. I'll see if I can get this running...
     
  6. AnthraX

    AnthraX New Member

    Joined:
    Jul 17, 2003
    Messages:
    83
    Location:
    Ghent, Belgium
    I can't get cider to work in my virtual machine so I won't be able to support it until I can test on a real intel mac.
     
  7. RighteousFury

    RighteousFury Davion Assault Guard

    Joined:
    May 3, 2003
    Messages:
    6,784
    Location:
    Germany
    I tired a kernl extension now and according to all kind of tools (like dependency walker etc) the dll files of ACE work now. Unfortunatly I know get an error saying, that the programm wont run in debug mode or something when i join the server :lol: